Angol magántanár Szeged bármely területén

Óratípusok

  • Korrepetálás

Van az úgy, hogy az iskolában – vagy akár nyelviskolában – nem elegendő az órák mennyisége, vagy esetleg valaki lemarad a tananyaggal. Ilyenkor is érdemes egy magántanár segítségét igénybe venni, hiszen könnyen és gyorsan fel tud vele zárkózni a kívánt szintre, vagy éppen fejlesztheti tovább a meglévő tudását.

Érdemes akkor is igénybe venni a korrepetálást, hogy ha a teljesítmény javulása a cél, vagy az év vége felé közeledve, a jobb jegy érdekében. Felvételi előtt is hasznos, hiszen kiemelt jelentősége van a jegyeknek a minél több pont megszerzéséhez.

  • Nyelvvizsga felkészítő

A nyelvvizsga felkészítő azon diákok számára alkalmas, akik a nagy megmérettetés előtt állnak és szeretnének jobban felkészülni.

Ha alap, közép, vagy felsőfokú nyelvvizsga előtt állsz, akkor érdemes egy magántanár segítségét igénybe venni annak érdekében, hogy a nyelvvizsga sikeres és eredményes legyen.Minden azért sem mindegy, mivel jelenleg a nyelvvizsga díja 25.000 Ft körül mozog. Ugye nem mindegy hányszor adja ki az ember ezt az összeget?!

Minden egyes nyelvvizsgának más és más feladatai, vagy menete van. Segítek megtalálni a Hozzád legjobban illeszkedő nyelvvizsga típust. Van, akinek a szövegértés, van akinek a nyelvtani feladatok, és van, akinek a szóbeli feladatok mennek jobban. Célom, hogy sikeres nyelvvizsgára készítsem fel a diákjaim és ehhez évek alatt összegyűjtött, gondosan válogatott tananyag áll rendelkezésemre.

  • Kezdőknek

Elkezdeni tanulni sosem késő. Viszont ha már nincs lehetőséged iskolában, vagy éppen nyelviskolában, tanfolyamon tanulni, akkor szintén a magántanár a megoldás.

Idegen nyelvek ismerete a mai világban szinte már-már kötelező. Leginkább az angol kerül a mindennapokban előtérbe, hiszen találkozhatunk vele az internetet használva, a turistákkal beszélgetve, vagy akár az informatika világában elmélyülten is.

Sokan nem tudják az életükbe bepréselni az iskolát már, hiszen a konkrét, fix dátumok és órakezdések nem mindenkinek megfelelők. Éppen ezért is érdemes egy ilyen foglalkozás. Heti 2-6 óra, attól függően mennyi idő áll a rendelkezésre, melyet úgy osztunk be, ahogy neked is megfelelő. Nem kell másik 10 diákhoz alkalmazkodnod, és nem kell a munkahelyedről sem eljönnöd hamarabb, csak hogy odaérj az óra elejére.