Módszer

Hogy milyen is egy óra velem?

Szeretek nagy hangsúlyt fektetni a beszédre, hiszen azt vallom, hogy beszélgetve, használva lehet a legkönnyebben megtanulni egy nyelvet. Mondanom sem kell, hogy sok esetben pont a beszéd az, ami a legkevésbé megy a diákoknak. Ha valaki eleve úgy kezdi a tanulást, hogy beszédcentrikus órákra jár, akkor könnyebben fog megszólalni és bátrabban fogja használni is a nyelvet – nem csak érteni..

Egy jó órához hozzátartozik minden:

✔ beszéd,- és szövegértés
✔ nyelvtan
✔ íráskészség fejlesztése
✔ szókincsfejlesztés
✔ fordítási feladatok
✔ dialektusok, sajátosságok

Miért magántanár, és miért nem nyelviskola?

Az első és legfontosabb érv a magántanár mellett, hogy személye szabott oktatást kapsz. Egy magántanár csak rád figyel, nem oszlik a meg a figyelme másik 5-6, nem ritkán 10 diák között. A te elvárásaidnak és célodnak megfelelően alakítja ki a tananyagot, készíti össze a házifeladatot. Könnyen, a saját tempódban fogsz haladni, nem fogsz lemaradni másokhoz képest, és nem is fog más visszafogni a gyorsabb haladásban. Az óra alatt csak te vagy, az időtartamból 100% jut rád, nem pedig 10%. 

Kellő szorgalommal, kitartással és tanulással többszörös tempóban haladhatsz, illetve nem is kell másokhoz alkalmazkodnod.

Miből fogsz tanulni?

Számtalan tananyag, hanganyag és segédanyag áll rendelkezésemre, melyeket kellő gondossággal gyűjtögettem össze. Mindezeket INGYEN megkapod, nem fogok felszámolni érte súlyos összegeket. A célom, hogy sikeres legyél, és minél jobban segítsem a tanulásod, felkészülésed.

Angol Tanár Szegeden

+36-20-272-9945

© 2022 Szeged Angol Tanár