Óratípusok

Angol korrepetálás

Van az úgy, hogy az iskolában – vagy akár nyelviskolában – nem elegendő az órák mennyisége, vagy esetleg valaki lemarad a tananyaggal. Ilyenkor is érdemes egy magántanár segítségét igénybe venni, hiszen könnyen és gyorsan fel tudsz vele zárkózni a kívánt szintre, vagy éppen fejlesztheted tovább a meglévő tudásod.

Érdemes akkor is igénybe venni a korrepetálást, hogy ha a teljesítmény javulása a cél, vagy az év vége felé közeledve, a jobb jegy érdekébenFelvételi előtt is hasznos, hiszen kiemelt jelentősége van a jegyeknek a minél több pont megszerzésében.

Nyelvvizsga felkészítés

A nyelvvizsga felkészítő azon diákok számára alkalmas, akik a nagy megmérettetés előtt állnak és szeretnének jobban felkészülni.

Ha alap,- közép,- vagy felsőfokú nyelvvizsga előtt állsz, akkor érdemes egy magántanár segítségét igénybe venni annak érdekében, hogy a nyelvvizsga sikeres és eredményes legyen. 

Minden egyes nyelvvizsgának más és más feladatai, vagy menete vannak. Segítek megtalálni a Hozzád legjobban illeszkedő nyelvvizsga típust. Van, akinek a szövegértés, van akinek a nyelvtani feladatok, és van, akinek a szóbeli feladatok mennek jobban. Célom, hogy sikeres nyelvvizsgára készítsem fel a diákjaim és ehhez évek alatt összegyűjtött, gondosan válogatott tananyag áll rendelkezésemre.

Angol kezdőknek

Elkezdeni tanulni sosem késő. Viszont ha már nincs lehetőséged iskolában, vagy éppen nyelviskolában, tanfolyamon tanulni, akkor szintén egy angol magántanár a megoldás.

Idegen nyelvek ismerete a mai világban szinte már-már kötelező. Leginkább az angol kerül a mindennapokban előtérbe, hiszen találkozhatunk vele az internetet használva, a turistákkal beszélgetve, vagy akár az informatika világában elmélyülve is.

Sokan nem tudják az életükbe bepréselni az iskolát már, hiszen a konkrét, fix dátumok és órakezdések nem mindenkinek megfelelőek. Éppen ezért is érdemes egy ilyen foglalkozás. Heti 2-6 óra, attól függően mennyi idő áll a rendelkezésre, melyet úgy osztunk be, ahogy neked is megfelelő legyen. Nem kell másik 10 diákhoz alkalmazkodnod, és nem kell a munkahelyedről sem eljönnöd hamarabb, csak hogy odaérj az óra elejére.

Angol Tanár Szegeden

+36-20-272-9945

© 2022 Szeged Angol Tanár